BouMatic Gemini D fejőrobot

BouMatic Gemini D fejőrobot

A robotizált fejés forradalmian új megvalósítása

A Gemini D egy kompakt, autonóm fejőrobot, két, egymás melletti fejőállással.
Két fejőállás, egy robotkar, közel kétszeres fejési teljesítmény!


Önálló, teljesen integrált rendszer

A GEMINI D két egymás melletti fejőállása és a mögöttük található műszaki kiszolgáló helyisége teljesen integrált, egy autonóm, kompakt, megbízható és könnyen kezelhető fejéstechnológiai rendszert alkot.

Kialakítása, elrendezése, a felhasznált anyagok minősége és a beépített eszközök műszaki színvonala hűen tükrözik a BouMatic egyedi meglátását, szaktudását és célját, amely szerint a GEMINI képes magasabb szintre emelni a fejési teljesítményt és hatékonyságot.

Felépítés

A „konténeres” kivitel maximálisan leegyszerűsíti a telepítést és az üzembe helyezést, a robusztus kialakítás hosszú távon biztosítja a folyamatos használatot, maximális védelmet biztosít a felszerelés, az állatok és az emberek számára a külső hatások ellen, a jól átgondolt elrendezés pedig lehetővé teszi a beépített műszaki egységek, technológiai alrendszerek karbantartását vagy cseréjét továbbfejlesztés céljából.

Gemini D fejőrobot

Technológia

A beépített innovatív műszaki-technológiai megoldások (ToF kamera, DUALFIT páros kehelyfelhelyezés, SC Guard tejminőség-ellenőrző, „tanító” képernyő stb.) a jelenlegi fejlettségi szint legkorszerűbb eredményeit tükrözik, beépítési és elhelyezési módjuk hosszú távú problémamentes használatot és könnyű fejleszthetőséget jelent.

Gemini D fejőrobot 3D kamerája

Teljesítmény

A két fejőállásos GEMINI D legjellemzőbb sajátossága, hogy egy robotkarral egyszerre két tehén is fejhető. Amíg az egyik fejőállásban zajlik a tehén fejése, addig a robotkar elvégzi a másik állásban beállt tehénen a tőgyelőkészítést.

Fejési teljesítmény

  • Napi tejhozam: max. 4 000 kg.
  • Ajánlott tehénlétszám: 100–120 tehén/robot

Tehénforgalom

Az állatok kiválogatásához két- és háromutas válogatókapuk állnak rendelkezésre.

Gemini D fejőrobot munka közben

Tehénkomfort

A nyitott fejőállások, a csendes működés és a potenciális zavaró tényezők kiiktatása hozzájárul ahhoz, hogy fejés közben a tehén komfortérzete optimális legyen és nyugodt maradjon, ami arra ösztönzi, hogy gyakrabban látogassa meg a fejőrobotot, és a tejleadási folyamat is gyorsabban menjen végbe.

Gemini D fejőrobot robotkarja

Ergonómia

Maga a konstrukció, valamint a részegységek elhelyezése és könnyű hozzáférhetősége páratlanul kényelmes munkakörülményeket és biztonságos munkafeltételeket teremt meg a kezelő(k) és a szerviztechnikusok számára.

Részletes ismertető

Prospektus letöltése

Gemini D fejőrobot OneView szoftvere

© 2012–2023 Dairy Service Kft.
Impresszum
Felhasználói nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket: