BouMatic SmartWay 90 paralel fejőgép
SmartWay 90 paralel fejőberendezés

BouMatic SmartWay 90 paralel fejőgép

A legújabb koncepció

Az innovatív gyorskieresztő rendszerrel rendelkező Smartway 90 párhuzamos fejőberendezés a forgó szügytámaszos gyorskieresztő és a függőleges kiléptető rendszer kombinált teljesítményét és technológiáját kínálja.

Optimalizált hatékonyság

A fejőház áteresztőképességének javítása a tehenek gördülékeny beléptetése, dinamikus kieresztése és a rendezett tér koncepciója révén.

Javított áteresztőképesség

Nagy, letisztult és nyitott tér és fejőállások. Az elválasztó kapuk közvetlenül az emelő sínre vannak felszerelve. Az állatok könnyebben kijutnak a fejőállásokból a válltámasz felemelkedésével, amely a „ráérős” teheneket is képes kíméletesen kiterelni. A tehenek beléptetése is jobb a választókorlátok sajátos kialakítása miatt.

SmartWay 90
SmartWay 90 fej oldali nézete

Tehénkomfort

Az állatok jólétének érdekében az elülső sín gumi támasszal van felszerelve a tehén vállának magasságában. A nagy testű fajták kényelmesen elférnek a 29” (74 cm) széles állásokba. Az egész fejőház alacsony zajszintű.

SmartWay 90 tehénkomfort
SmartWay 90 tehénkomfort

Kényelmes munkakörnyezet

Az optimalizált felső kabinetszekrények kiváló rálátást és a tőgyhöz való könnyű hozzáférést biztosítanak, így ergonómiai szempontból kiváló kényelmet nyújtanak a fejőszemélyzet számára. Az egyes vezérlőpanelek könnyen elérhetők.

SmartWay 90 fejőakna
SmartWay 90 fejőakna felőli nézete

Könnyű használat

Egy gomb egy művelethez. A fejés végén a kezelő egyszerűen megnyom egy gombot, hogy felemelje a teljes első sínt felső helyzetbe. Ezzel nemcsak kiengedi a megfejt állatokat, hanem a kiléptető rendszer kíméletesen ki is tereli azokat a fejőállásokból.

SmartWay 90 fej oldala
Kifejt tehenek kiengedése

Időtálló konstrukció

A fejőállás-szerkezet galvanizált acélból készül rozsdamentes acél kabinetszekrényekkel. A tartóoszlopok a padozatbetonba vannak ágyazva.

SmartWay 90 konstrukció
SmartWay 90 látképe a beléptető kapukkal